zob JO12-2 – kwadijk JO12-1

Zaterdag 14-09-2019 speelden we tegen ZOB JO12-2 . We begonnen vol vertrouwen aan de wedstrijd en we probeerden voetballend kansen te creeren en dat lukte aardig. ZOB speelde zeer fysiek en daar hadden we het wel moeilijk mee, omdat wij het toch meer van voetbal moeten hebben dan van fysieke duels. ZOB kreeg wel iets meer kansen de eerste helft, maar door een goede Daan was de ruststand 3-3

Na de rust begonnen we goed aan de tweede helft en kwamen we ook op een 3-4 voorsprong. ZOB ging steeds fysieker spelen . Na een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechter, maakte ZOB 4-4. We probeerden nog voor de winst te gaan. Met nog een minuut te spelen was de grootste kans voor ZOB, maar de bal werd door Milan, keeper in de tweede helft, goed uit de hoek weggetikt.

We hebben allemaal proberen te voetballen en hebben hard gewerkt voor dit resultaat.