vv Kwadijk Lock Down Challenge 2: Chocolade been

Helaas is het seizoen nu al afgelopen en mogen we geen wedstrijden meer voetballen en is het terrein afgesloten voor training. Uiteraard respecteren wij alle door de overheid en de KNVB gestelde regels.

Maar we hoeven in deze rare en vervelende tijden natuurlijk niet de hele dag alleen met schermpjes te spelen en binnen te zitten. Zolang we het nog mogen en kunnen gaan we gewoon lekker naar buiten! Natuurlijk houden we minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen die niet uit je eigen gezin komen. Jelle en ik hebben een hele serie filmpjes gemaakt met oefeningen die je met je broer, zus, moeder of vader kan doen. We publiceren deze de komende weken hier op de Kwadijk site, hou de site dus scherp in de gaten!

Het mooie is: als je jeugd lid bent van vv Kwadijk en de opdrachten meedoet, filmt en met ons deelt kan je er ook een mooie prijs mee winnen! Zo houden we toch een beetje contact en blijven we met z’n allen fit. We hebben leuke oefeningen zoals kaatsen, chocolade been fles trappen, wat ziet een keeper, dribbelen op snelheid, een boom passeren, keeper reactie oefening, altijd winnen met lummelen enzovoorts..

Hier is de volgende oefening: Schieten met je chocolade been, vooral deze moet je heel veel keer achter elkaar doen. Als je met allebei je benen goed kan schieten heeft dat erg veel voordelen in de wedstrijd. Schieten met je “slechte” been leer je eigenlijk niet met je voet en been maar wel in je hersenen door het heeeeel veel keer te doen. Er worden dan allerlei verbindinkjes of paadjes in je hoofd gemaakt die het mogelijk maken om iets te doen wat je normaal niet gewend bent. Laat weten hoe het gaat! We hebben leuke prijzen dus doe je best!