Voor de jeugd Juventus Masterclass

Ik ben Junior Schulz van SportsGen sportmarketing (www.sportsgen.nl). Wij zijn o.a. organisator van Aegon Copa Amsterdam (www.copa-amsterdam.nl), jaarlijks professioneel Onder 19 toernooi in het Olympisch stadion en de Jonger Oranje Talentendagen (www.jongeroranje.nl).

Onderstaand vindt u informatie over de komende Juventus MasterClass die in de herfstvakantie in de buurt van uw club wordt gehouden.

Na geslaagde edities in 2011 en 2012 zal Jonger Oranje ook dit jaar weer de trainers van Juventus van harte welkom heten tijdens de herfstvakantie. De Italiaanse landskampioen komt een drietal exclusieve masterclasses geven die onder het concept Jonger Oranje vallen. De ideale kans voor de Nederlandse voetbaltalentjes om hun voetbalskills te verbeteren via de trainingen van de Italiaanse grootmeesters.

De Juventus MasterClass is voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar. Komende herfstvakantie zullen de trainers van Juventus ook bij uw voetbalvereniging in de buurt langskomen, namelijk in Wormer (WSV ’30) op dinsdag 22 oktober. De MasterClass is voor zowel spelers en keepers. De Oude Dame zal met drie trainers en een keeperstrainer naar Nederland komen. Er kunnen per locatie 84 spelers en 14 keepers deelnemen, dus vol = vol!

Tijdens de Juventus MasterClass – van 10.00 tot 15.30 uur – krijgen de talentjes 2x een unieke training van de Juve-trainers. Naast de fanatieke trainingen wordt een toernooi à la de Serie A gespeeld. Tevens ontvangen de deelnemers een overheerlijke Italiaanse lunch, want elke speler wil natuurlijk zo sterk en goed worden als Andrea Pirlo, Giorgio Chiellini of Gianluigi Buffon! Uiteraard is er ook tijd om een handtekening van de trainers te scoren en een fotomoment. Alle deelnemers krijgen een herinneringscertificaat van Juventus.
Een ware happening, niet alleen voor de voetballertjes!

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl/juve

Met sportieve groet,

Junior Schulz

SportsGen sportmarketing
Penningweg 71-D │ 1507 DG ZAANDAM │ SportsGen.nl
J.Schulz@SportsGen.nl │ Mobiel: (+31) 6 13579904
Flyer Juventus Masterclass (2)