VOMAR actie

Verdubbel het Club is Koning-jaarbedrag van Voetbalvereniging Kwadijk!

Vanaf zondag 28 augustus ontvangen alle Vomar-klanten vijf weken lang een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen. Daarmee kunnen zij online stemmen op hun favoriete club.

Hebben jullie na zondag 9 oktober de meeste stemmen in regio Volendam? Dan wordt het gespaarde Club is Koning bedrag van het afgelopen jaar verdubbeld! Als het jaarbedrag lager is dan € 250,- dan ontvangt de winnende club een extra bijdrage van € 250,-. Ook de 2e en 3e plaats in elke regio ontvangen een extraatje van Vomar.

Heel veel succes met de promotie van Club is Koning én natuurlijk de Verdubbelaar het komende kwartaal

Zo werkt het :

Zo werkt het!

  1. Je ontvangt van zondag 28 augustus tot en met zaterdag 1 oktober 2022 een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen en regelmatig éxtra clubmunten bij geselecteerde acties.
  2. Ga uiterlijk zondag 9 oktober naar vomar.nl/clubmunt. Vul de unieke code van jouw clubmunt(en) in en stem zo op jouw favoriete club. Met elke stem breng je jouw club dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van het gespaarde Club is Koning jaarbedrag.Tip: met een smartphone kun je op vomar.nl/clubmunt gemakkelijk clubmunten verzilveren door de QR-code te scannen!
  3. Bij deelname maak je zelf ook kans op één van de 100 Vomar Cadeaukaarten t.w.v. € 50,-. Hoe meer clubmunten je verzilvert, hoe meer kans je maakt!
  4. Elke club is ingedeeld in één van de 44 regio’s. In elke van deze regio’s krijgen de drie winnende clubs een extraatje gestort op basis van het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar. Totaal geven we dus 132 prijzen weg!