Uitstapje E – 1 en de D – 2

Afgelopen zaterdag 21 december de Najaarscompetitie afgesloten met onze E-1 en de D2. Trainers Fred en Eric kwamen op het gezamenlijke idee om iets met beiden elftallen samen te doen. Als eerste kwamen we samen op het idee om gemengd te voetballen en daarna te zwemmen.

Door het weer en dat de klusdagen waren begonnen kwam er niets van voetballen. Toch wilde wij het seizoen leuk afsluiten en zodoende bleef het zwemmen overeind staan. Vanuit de E – 1 waren Danny, Dave, Finn, Niels, Damian, Stein, Senna en Pey aanwezig en moesten jammer genoeg Mike (ziek) en Ole (mocht nog niet vanwege zijn operatie aan zijn oren) verstek laten gaan. Vanuit de D – 2 waren Ylva, Danique, Scott, Mick, Koen, Michael en Kris. Van de andere jongens hebben wij jammer genoeg niets gehoord. Ook hebben we twee meisjes blij gemaakt en Chelsea en Zsa Zsa mochten ook mee. Als begeleider voor beide teams gingen Job en Mathijs ook mee richting zwembad. Super mannen bedankt. Ook de twee dames Nathalie en Damanja bedankt voor het rijden van de teams naar het zwembad. Eenmaal in het zwembad was het grote pret. Eerst de beide teams even alleen hun gang laten gaan en daarna was het stoeien en ravotten in het warme buitenbad. Spelers tegen trainers/leiders. Echt weer geweldig. Om half drie stipt iedereen uit het water om aan te kleden en weer onderweg naar onze club. Daar waren Cor en Harry nog in de kantine aanwezig en hebben ons geweldig geholpen met het bakken van de patat en de overige snacks. Cor en Harry super bedankt mannen. Zo hebben wij, Eric en ondergetekende een geweldig en leuke eerste seizoenshelft afgesloten.
Onze E – 1 is derde geëindigd met:
11 gespeeld 26 punten 48 goals voor en 26 goals tegen…….Grote klasse en ben ik trots op.<
onze D – 2 is ook derde geëindigd met:
11 gespeeld 21 punten 56 goals voor en ook 26 tegen….top gedaan voor eerste jaar op groot veld.
Mannen…blijf goed jullie best doen voor het voorjaarsseizoen. Blijf lol maken en vooral plezier houden in het spel. Punten komen dan vanzelf.
Ik wens direct via deze weg iedereen van onze club Kwadijk een aantal gezellige dagen toe. Voor het nieuwe jaar veel geluk, plezier en lol en bovenal een goede gezondheid.
FREDje
(ps foto’s volgen nog)