Vrijblijvende schoolvoetbal training bij vv Kwadijk

Wat is er nu leuker dan voetballen met je klasgenootjes? De grote voetbal toernooien in Purmerend zijn weer aanstaande en vv Kwadijk biedt nu de mogelijkheid om vrijblijvend met je klassen teams een training te volgen om op die manier goed voor de dag te komen!

De training voor het Wherevogels toernooi voor groep 7 en 8 is op dinsdagmiddag 31 maart 2020 van 15:30 – 17:00 op het terrein van vv Kwadijk. Update: vanwege de landelijke maatregelen met betrekking tot het Corona virus zal een nieuwe datum worden gezocht.

Tijdens de training kun je met je team en je begeleider alvast de opstelling doornemen en wat oefenen met elkaar. Onze trainer(s) zullen jullie daarbij helpen!

Let op! De datum van de training voor het mini-schoolvoetbal toernooi bij FC Purmerend voor groep 3-5 zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Je mag hier individueel inschrijven maar vraag ook de school coördinator of je schoolteam leider om dit bericht te delen en ook de andere kinderen van je team op te geven. Houd onze website of Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Ja graag!

Ik wil mij opgeven voor de schoolvoetbal training bij vv Kwadijk!