REÜNIE 90-jarig bestaan

Beste reünisten,

Afgelopen 2e paasdag was de reünie, voor ons was het een succes. Vele bekenden, blije gezichten, veel herinneringen, kortom onze indruk was dat iedereen ervan heeft genoten.

Het verzoek om een reunie te organiseren over 10 jaar is ook al binnen.

Zoals jullie ongetwijfeld gezien, gemerkt, opgemerkt hebben is er gefilmd en gefotografeerd.Wij hebben de foto’s al bekeken en ik moet zeggen, echt heel bijzonder om jullie allemaal zo blij met elkaar in gesprek te zien.

U kunt deze foto’s bekijken op de website van de club : www.vvkwadijk.nl of via Kwadijk Facebook

Als u belangstelling heeft kunt u een usb stick met alle foto’s, ( meer dan 250 ) en de filmpjes die op de dag zelf gedraaid werden op het grote scherm , bestellen via Harry Tiepel ( 06-50417943 of htiepel@chello.nl  , zodat u kunt overleggen hoe de stick te krijgen ) . Zo kunt u deze ten alle tijden terug zien op de eigen computer en  heeft u een mooie herinnering aan deze geslaagde dag. U kunt ook een stick bestellen met deze reünie , maar ook een stick met deze reunie en eerder gemaakte foto’s van bv. 50 -jarig bestaan en andere leuke dingen over de voetbalvereniging.

Ze kunnen worden opgehaald op de smulkantine avond in de kantine ( vrijdag’s  ) vanaf 17.00  of worden opgestuurd,. i.v.m. de kosten voor de stick is de prijs € 7 euro als het opgehaald wordt en als het opgestuurd moet worden € 8 euro.

Namens de organisatiecommissie reunie 2023, willen wij jullie bedanken voor het bijdragen aan deze gezellige en vrolijke dag.

Jaap en Lida Bouwes en Harry Tiepel

 

P.S. Het bestuur wil zijn grote dank uitspreken aan alle vrijwilligers ( zij weten zelf wel wie dat zijn ) , die deze dag tot een succes gemaakt hebben. De broodjesmakers, barpersoneel , ieder die een bijdrage heeft geleverd en de volgende dag de kantine en keuken weer op orde hebben weten te krijgen.

Hierbij de foto’s van deze reünie.