Purmerland JO12-3 – Kwadijk JO12-1

28-09-2019. Zaterdagochtend vroeg op en met veel vertrouwen op naar het pittoreske Purmerland . In de voorbereiding naar deze wedstrijd waren er een aantal geblesseerde spelers. Helaas lukte het Daan niet om te spelen door een blessure aan zijn enkel, hoop dat je er volgende week weer bij bent.

In de eerste helft hadden we het moeilijk met de nummer 10 van Purmerland. Hij liep overal en daar hadden we moeite mee. Ruststand 4-0.

In de rust hebben we bij het genot van een glaasje limonade wat zaken besproken. Door een blessure bij Milan waren we gedwongen om hem op doel te zetten. luca pakte de nummer 10 op. die hebben we de tweede helft ook niet meer aan de bal gezien de tweede helft. We waren de tweede helft veel gevaarlijker en creëerden veel kansen. Mika wist met een geplaatste bal over de keeper de 4-1 te maken. We bleven hard werken en creëerden nog een aantal kansen. Bij de enige kans van Purmerland in de tweede helft maakten ze 5-1.

We hebben allemaal hard gewerkt en ik ben super trots op jullie.