Nieuwjaarswens

Fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2022

2021 was, net als 2020, een bewogen jaar. Kantine wel open, kantine niet open, wel trainen, niet trainen, wel spelen en niet spelen. Ook de jaarlijkse ledenvergadering kon niet gepland worden. Het hield maar niet op. De varianten van Corona vlogen ons om de oren. Je mag dan hopen dat jijzelf en je naasten er goed doorheen komen. Mocht dat niet zo zijn, wens ik iedereen heel veel sterkte.

2021 is qua trainingsmogelijkheden wel positief verlopen. De gemeente heeft, samen met Sportstroom, gezorgd voor een geweldige LED-verlichting. Ik heb jullie eerder verteld over de plannen om de accommodatie op te knappen en te verduurzamen. Inmiddels is de keuken voorzien van een gloednieuwe frituur en een koel/vries combinatie. Verdere plannen zijn nog afhankelijk van een financiële afwikkeling. Hopelijk kunnen we snel in 2022 beginnen.

Laten we hopen dat 2022 het jaar gaat worden dat de pandemie teruggedrongen wordt. Dat we weer lekker over voetbal kunnen ouwehoeren in de kantine en langs het veld kunnen genieten van de verrichtingen van onze teams. Dat hoop ik van ganser harte.

André Tiepel

Voorzitter