Nathan uit de B1 van Kwadijk vraagt uw aandacht

De voetballende Nathan uit Hong Kong zoekt een nieuw gastgezin. Enthousiast is hij begonnen aan een uitwisseljaar in Nederland, om hier de cultuur te leren kennen maar ook om zijn cultuur breder bekend te maken in Nederland.

Nathan 16 jaar is een fervent fietser, staat open voor nieuwe gewoontes en is nieuwsgierig naar de smaken en geuren van Nederland zowel in de keuken als daar buiten.

Nathan heeft een goede start gemaakt op het Da Vinci college en zou graag op school willen blijven, bent u of kent u iemand die de uitdaging wil aangaan om voor Nathan zijn of haar huis open te stellen? Niet alleen om Nathan een thuis te bieden, maar ook zijn eigen wereld te vergroten. Neem dan contact op met info@afs.nl

AFS Nederland is al 65 jaar actief en sinds de start als non-profit vrijwilligersorganisatie. Vele jongeren gaan als scholier via AFS Nederland een schooljaar in een ander land gaan wonen en jaarlijks komen naar Nederland. In ons land hebben veel gastgezinnen scholieren gastvrij ontvangen en hun kennismaking met onze taal en cultuur meebeleefd.