Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier SEIZOEN 2017-2018

Leiders, trainers, aanvoerders vanaf JO12 t/m de senioren en scheidsrechters opgelet !!! Vanaf het nieuwe seizoen ( 2017/2018 ) wordt het nieuwe mobiele digitale wedstrijdformulier gebruikt. Het is alleen mogelijk om het wedstrijdformulier in te vullen met de app op de mobiele telefoon ( eventueel tablet ) !!!

Ieder KNVB-lid van Kwadijk kan de nieuwe Wedstrijdzaken-app downloaden voor Android en IOS. Voor Windows smartphones is er helaas geen versie beschikbaar.

Om gebruik te maken van de app dient men een geldig e-mailadres te hebben opgegeven bij de ledenadministratie, alleen hiermee kan de app gebruikt worden. Mocht je een ander e-mailadres hebben , dan degene die je bij je inschrijving bij Kwadijk had opgegeven, geef dit dan zo spoedig mogelijk even door aan de ledenadministratie. htiepel@chello.nl of 06-50417943.

Elk lid kan van zijn/haar team de wedstrijdgegevens, voorafgaand aan de wedstrijd, bekijken. De teammanager (aan te wijzen per team) en/of aanvoerder kunnen de spelers toevoegen aan het wedstrijdformulier vanaf de maandag voorafgaand de volgende wedstrijd. Op de wedstrijddag geeft de teammanager/aanvoerder akkoord en dan is het alleen nog mogelijk wijzigingen te doen door de scheidsrechter of wedstrijdsecretaris mDWF.

De fysieke spelerspassen komen te vervallen en staan nu direct in de app en zichtbaar op de smartphone of tablet. De meeste pasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB zijn overgenomen en inmiddels actief zichtbaar op de digitale spelerspas. Iedereen die de app download heeft zijn eigen spelerspas ter beschikking. Men kan op de app de eigen pasfoto aanpassen of toevoegen. Dit is makkelijk te realiseren door een eigen pasfoto maken met de smartphone of tablet en deze vervolgens te uploaden via de app. Voor 1 november dient iedereen vanaf JO12 een foto te hebben op zijn digitale spelerspas, indien dit niet het geval is kan men niet meer spelen en is de pas ongeldig totdat de foto geplaatst is door de KNVB.

Het is misschien handig om even te kijken op www.knvb.nl/MDWF. Daar staan wat filmpjes met instructies op.