Vrijwilligerstaken vanaf nu zelf inroosteren met app Voetbal.nl:

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is alweer in volle gang. Dit betekent dat we ook al druk bezig zijn met het organiseren van de vrijwilligerstaken voor komend seizoen.

Zoals in het vrijwilligersplan (zie onder clubinfo) staat aangegeven, moet elk spelend lid, dan wel ouders/verzorgers van de jeugdleden, gedurende het seizoen 2x een vrijwilligerstaak uitvoeren.

Leden die al vaste vrijwilliger (leider, trainer, barmedewerker etc.) zijn, hoeven geen extra vrijwilligerstaak uit te voeren.

De verplichting tot uitvoering van vrijwilligerstaken kan afgekocht worden voor € 50,00 per seizoen. Voor het afkopen van de vrijwilligerstaken kan je een mail sturen naar vrijwilligerskwadijk@hotmail.com.

Nieuw dit seizoen
In de nieuwe voetbal.nl app is het mogelijk je voorkeurstaken en/of voorkeursdagen door te geven.
Ook is het mogelijk om via de voetbal.nl app zelf je vrijwilligerstaken, zoals kantinediensten in te roosteren. Wil je zelf bepalen wanneer je bijvoorbeeld kantinedienst wilt draaien, plan dit dan zelf in. (zie uitleg hoe vrijwilligerstaak inplannen)
Wanneer er niets ingepland is, wordt dit door het bestuur/jeugdcommissie ingedeeld. Indien een datum dan niet uitkomt, zal dit onderling geruild moeten worden.

Vrijwilligerstaak inplannen in de Voetbal