Kwadijk pakt sinds tijden weer een punt

Kwadijk heeft zondagmiddag in het duel met Sint Adelbert eindelijk weer eens een punt gepakt. In Egmond-Binnen werd het na een spannend duel 2-2.

Kwadijk begon de wedstrijd erg slap. Nadat doelman Vader een vrije trap maar half keerde kon Sint Adelbert in de rebound op 1-0 komen. Even later viel Richard Schuckmann uit met een blessure en leek het opnieuw een moeilijke middag te worden voor de al zo geplaagde Kwadijkers. De ploeg herstelde zich echter en Jay Lo Fo Wong scoorde de gelijkmaker.

De ploeg van interim-trainer Dirk Ontijt drong aan, op zoek naar de 1-2. Deze viel zo’n twintig minuten voor tijd. Een foute pass van een Adelbert-speler werd opgepikt door Junior Schulz en hij rondde koeltjes af. Voor het eerst sinds tijden leek een zege voor Kwadijk in de maak. Tien minuten voor tijd werd het echter alsnog 2-2. Miscommunicatie in de achterhoede zorgde ervoor dat één van de Egmonders vrije doorgang had naar het doel en zo kon scoren.

In de slotfase maakte Adelbert de meeste aanspraak op de drie punten, maar uiteindelijk werd er met de 2-2 stand op het scorebord afgefloten. Een uitslag waar beide ploegen gezien de stand weinig mee opschieten.

Bron: voetbalwaterland.nl