KWADIJK JO9-1 – BEEMSTER JO9-2 d.d. 23-9-17

Voor de JO9-1, nu versterkt met een geweldige meid Allison en een echte keeper/speler Daan, zijn dit seizoen de nieuwe regels van start en spelen we 6 tegen 6 op een kwart veld.

Om dit mogelijk te maken heeft vv Kwadijk voor de JO9 een heus privé wedstrijd veld met belijning en ook nog eens op echt gras geregeld!

Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben we zelfs een eigen spelbegeleider voor de thuis wedstrijden en een hulp voor de trainer; Timo. Geweldig, daar zijn we superblij mee!

De eerste wedstrijd van de JO9-1 van het seizoen begon wat chaotisch vanwege onduidelijkheid over de doeltjes en het veld en het wisselen van kleedkamer in de rust en dan ook nog een coach die de tas met tenues vergeten was.

Een onvrijwillige douche werd al door de smurfen aangekondigd nog voor de wedstrijd was begonnen…

We moesten tegen Beemster en het was al snel duidelijk dat spelen op een kleiner veld veel voordelen heeft, veel meer balbezit, minder lange halen en meer samenspel. Het publiek heeft genoten van deze spannende wedstrijd. We hebben met 9-3 gewonnen maar wat de coach/trainer belangrijker vond dat veel goals uit voorzetten en dus “uit het boekje” kwamen en dat er goed samengespeeld werd!

Tot volgende week dinsdag bij de training en de wedstrijd volgende week bij ST SVV in Schermerhorn ik kijk er nu naar uit!

“De coach”