Kwadijk JO13-1 tegen WBSV JO13-2

Vandaag begon de competitie thuis tegen WBSV JO13-2 om 11 uur. We begonnen redelijk aan de wedstrijd en kwamen 2-0 voor. Tot zover niets aan de hand maar naarmate de eerste helft vorderde nam WBSV steeds meer bezit van het middenveld en creëerde ook mogelijkheden. Nog voor rust maakten ze er 2-1 van.

Ruststand 2-1

In de rust even wat dingen besproken en het systeem veranderd door met vier middenvelders te gaan spelen en de twee aanvallers dicht bij elkaar, zodat de twee buitenste middenvelders via de zijkant door konden komen. De tweede helft hadden we het beter onder controle en liepen ook verder uit.

Eindstand 7-2

Door de blessure van Luca moest Milan op doel. Hij had niet veel te doen, maar hij had bij twee mogelijkheden van WBSV geen antwoord. Ondanks de twee doelpunten, bedankt dat je op doel wilde. Quinty raakte in de eerste helft geblesseerd aan haar enkel. Ik hoop dat de blessure meevalt 😃

Luca heeft een blessure aan zijn hand en ik hoop, dat hij weer snel bij de groep kan aansluiten👍