Klusdag met verrassing.

Zit ik lekker een biertje te drinken na afloop van de bbq na de klusdag , wordt ik verrast door Rob van Twuijver van de KNVB. Ik wist dat hij voor ons 90-jarig bestaan iets zou brengen. Onze voorzitter kreeg een mooi bronzen beeldje voor de club.

Maar tot mijn verbazing richtte hij daarna het woord tot mij , of ik maar even wilde gaan staan. De KNVB had in zijn wijsheid besloten om mij te eren met een gouden speld en een oorkonde voor al mijn werk voor de club en bestuursfuncties.

Ja, wat doe je dan ? Je brabbelt iets naar de aanwezigen en je weet je geen houding te geven. Na alle felicitaties gauw weer een biertje en genieten van wat me is overkomen.

Gisteren en vandaag ben ik bedolven , ( mede omdat er een berichtje op Kwadijk Facebook was geplaatst ) ,  met felicitaties en mooie woorden. Hierbij wil ik iedereen bedanken , die gereageerd hebben.