Grote clubactie

Op zaterdag 14 september 2019 start de grote clubactie. Dit jaar doet vv Kwadijk ook weer mee om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de vereniging.

Van de opbrengst gaat 80% naar de vereniging. Een lot kost € 3,- (dus € 2,40 gaat naar onze club)

Ons doel dit jaar is om leuke jeugdactiviteiten te organiseren. Waaronder een jeugd/trainingskamp en trainingsmateriaal.

Informatie grote clubactie.

Hoe wordt jouw kind grote clubactie kanjer. Grote clubactie kanjer kan je worden door zoveel mogelijk loten te verkopen voor vv Kwadijk. Wordt u kind uitgeroepen tot club kanjer dan heeft u zoon of dochter de meeste loten verkocht.

Wat is de bedoeling.

De jeugdspelers van de JO10-JO11-JO12-JO15 en de JO17  krijgen per speler een boekje, die worden uitgedeeld door de trainers/leiders. Mochten ze meer boekjes willen, kunnen die afgehaald worden in de bestuurskamer. Ook zijn er loten te koop in de bestuurskamer

Voor bedrijven en ouders  die vv Kwadijk een warm hart toedragen zijn er ook superloten. Dan koop je 50 loten deze kosten € 150,- deze zijn in de bestuurskamer te koop.

De boekjes met loten.

In de boekjes zitten loten deze worden verkocht met automatische incasso.de koper vult zijn gegevens een rekeningnummer in bij eenmalige machtiging.

Let op: of alles goed is ingevuld en vergeet handtekening niet. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Op het bankafschrift staat het lotnummer.

Wanneer is de actie?

De grote clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mogen er loten verkocht worden.

De actie loopt tot woensdag 4 december

Is het boekje vol of is hij /zij klaar met verkopen lever het boekje dan uiterlijk op 17 november in bij de club of leiders.

De trekking is op 11 december. Op 12 december wordt de trekking bekend gemaakt op www.clubactie.nl

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten.

Kanjers succes met de verkoop.

Jeugdcommissie vv kwadijk.