Foto impressie opening kunstgrasveld

Het was afgelopen 6 juni een feestelijke dag waar in de ochtend de jongens en meisjes van diverse leeftijden een clinic afwerkte onder leiding van diverse jeugdtrainers. Na de clinic was er dan de officiële opening met een speech van huidig en oud voorzitter van onze club. Kees Rinia heeft kort verteld dat hij trots is op wat de club bereikt heeft en heeft Eric gevraagd om de aanwezige mee te nemen in het proces van knollenveld tot kunstgrasveld.

Eric vertelde dat het een lang en moeizaam proces was en dat er veel overleg nodig was met wethouders, gemeenteraadsleden, de KNVB en belanghebbenden. Er werd gemikt op een heel kunstgrasveld, maar was in het eerste stadium geen optie. Een half veld leek het maximale haalbare, prima voor trainingsdoeleinden. Maar er was toch een stiekeme hoop op meer, dus na nog meer overleg, hard werken, plannen maken en veel organiseren is het de commissie met behulp van gemeente, sponsors en vrijwilligers gelukt om een heel kunstgrasveld te realiseren.

Het stokje werd vervolgens overgedragen aan wethouder Fred Habold, die heeft vervolgens het lint doorgeknipt en daarmee het kunstgras officieel geopend. Na de opening was er een mix toernooi voor de oudere jeugd en senioren. De avond werd afgesloten met de Champions League finale en een feest.

Via deze weg alle bezoekers, sponsors, vrijwilligers en commissies bedankt voor een mooie dag! Dan nu de foto impressie: