De RijpJO12-2/Kwadijk JO12-1

Vandaag stond de wedstrijd tegen De Rijp JO12-2 op het programma. De scheidsrechter had er zin in, de wedstrijd begon 5 minuten eerder dan gepland. De Rijp had daar geen rekening mee gehouden , dus binnen de minuut was het 0-1. We speelden de eerste helft vrij slordig en dachten dat we zonder te voetballen wel zouden winnen. De ruststand was 0-2.

In de rust de tactiek iets veranderd. Abdula ging achter de spits spelen en Milan kreeg de hele linkerflank voor zijn rekening. Omdat De Rijp steeds over hun linkerkant aanviel kreeg Milan steeds de ruimte om over links op te komen.

Bij De Rijp was de tweede helft de fut er wel uit. Door goed druk te zetten op de bal door Luuk, Abdula, Daan, Mika en Jedaja kregen we steeds meer kansen en die werden de tweede helft wel benut. Uiteindelijk werd het 0-10. Allemaal gefeliciteerd met de overwinning.