Coronamaatregelen per 29 september

Beste leden, 

Voor de komende drie weken zijn er weer nieuwe of oude maatregelen van kracht.  Daarom geldt vanaf nu dat alle sportevenementen zonder publiek worden afgewerkt, zowel op amateurniveau als in de proftak. Sporten kan, maar zonder aanmoedigingen

Vraag en antwoord via de KNVB

Mogen ouders naar sportwedstrijden van kinderen mogen kijken ?

Nee. Dat mag vanaf 29 september niet meer. Het doel is om de wedstrijden/trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Om die reden zijn toeschouwers niet toegestaan.

Wie is er wel welkom op de sportaccommodatie ?

Op het publiek na zijn alle personen welkom, die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, vrijwilligers en/of chauffeurs.

Ik rijd mijn kind ( t/m 19 jaar ) naar een uitwedstrijd. Ben ik dan een toeschouwer ?

Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdspelers ( t/m 19 jaar ) vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ook gaan alle sportkantines dicht tot 20 oktober 2020. 

Jeugd

Spelers komen aangekleed op de vereniging, in de kleedkamers alleen wat drinken / teambespreking, Geen ouders in de kleedkamer, maximaal 2 leiders per team in de kleedkamer. Geen douches gebruiken na de wedstrijd

Senioren

Per team worden er 2 kleedkamers beschikbaar gesteld.

Alleen omkleden in de kleedkamer, teambespreking zoveel mogelijk op het veld

Voor de ouders en de jeugdelftallen betekent dit dus net als aan het begin van de crisis : de kinderen weer tot de poort brengen en halen ( bij trainingen en wedstrijden ). Na de wedstrijden en trainingen kan er geen gebruik worden gemaakt van de kantine.  

Voor de senioren geldt dus ook weer vanaf nu : na de trainingen en wedstrijden kan er geen gebruik worden gemaakt van de kantine.  

Het bestuur van Kwadijk.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.