Braderie Kwadijk

We weten dat we op dit moment bezig zijn om het kunstgrasveld te gaan realiseren. In het verlengde hiervan is het plan ook om de kantine op te knappen/uit te breiden met het uiteindelijke doel om er naast de voetbal ook een dorpshuisfunctie van te maken.  Maw. dat er vanuit het dorp/school gebruik kan worden gemaakt van de accommodatie van de VV Kwadijk.

E.e.a. komt natuurlijk niet zo maar van de grond en er zullen financiële middelen aangeboord moeten worden. Vanuit de Dorpsraad heeft  Petra Thuinte het initiatief genomen  om samen met Anja Groot en Peter Waaksma op Koningsdag, 26-04-2014, een braderie te gaan organiseren op de velden van Kwadijk. Dit doen zij samen met nog een aantal enthousiastelingen. Er zijn al een aantal vergaderingen geweest en men heeft al de plaatselijke media van informatie voorzien.

Het is al in de diverse kranten bekend gemaakt.. http://hchdc.blob.core.windows.net/epaper/title70/Vandaag/5__B.jpg

Er is ook een site gemaakt waarop de info staat te lezen. www.braderiekwadijk.nl

Ik roep iedereen op om op de betreffende sites te gaan kijken en e.e.a kenbaar te gaan maken bij ouders,teamgenoten, familie, vrienden en bekenden. Hoe meer mensen er komen des te beter. Kijk wat er die dag georganiseerd gaat worden en doe mee! Er zullen diverse demo’s komen, waaronder ook een roofvogeldemo. http://www.valkenier-griffon.nl/wat-biedt-griffon/demonstraties.

’s Avonds een gezellige afsluiting. Voor de kinderen zullen er door de dorpsvereniging GIOS weer als vanouds op het hoofdveld spelletjes georganiseerd gaan worden. Je kunt zelf ook een kraam huren om er met spulletjes te gaan staan. Inkomsten uit verhuur komen ten goede van de kantine/dorpshuis. Laat zien dat je betrokken bent bij de club en het dorp !

Uiteindelijk is het de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend festijn van te maken.

Tot de 26e april 2014!

Jullie voorzitter,
Eric Binkhuysen