Blessure spreekuur

“Beste leden,
Vanaf a.s. donderdag 5 oktober is er gelegenheid voor alle leden van Kwadijk om tussen 19.00u-20.00u op het inloop spreekuur te komen van Speer Fysiotherapie.
Vanuit VV Kwadijk zijn er met Speer Fysiotherapie hierover afspraken gemaakt.
Heb je een spierblessure of anderszins waarbij de expertise vereist is van een fysiotherapeut dan kan men hiervan gebruik maken.
Het inloopspreekuur is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
Zie voor een uitleg wat zij voor jullie zouden kunnen betekenen hun introductie.
Namens VV Kwadijk
Eric Binkhuysen

 

Vanaf 5 oktober zal Speer Fysiotherapie een blessure spreekuur houden op de donderdagavonden van 19.00 tot 20.00 bij V.V. Kwadijk.
Het blessure spreekuur zal worden gehouden door Jelle Schumacher en is kosteloos.
Jelle is fysiotherapeut en werkzaam Speer Fysiotherapie in Purmerend. Hij zal voor de spelers en overige leden van V.V. Kwadijk het eerste aanspreekpunt worden.

Speer Fysiotherapie is een jonge praktijk, sinds 2012. Inmiddels is het team uitgegroeid naar 4 man die complementair met elkaar werken. Ieder heeft zijn eigen specialisaties en allen gericht op de actieve sporter. Je kan bij ons onder andere terecht voor Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Echografie, Dry Needling, Kinesio taping, TopSportbegeleiding en preventieve trainingen.

Bij vragen over blessures of bij een blessure kunnen alle leden van vv Kwadijk terecht bij Jelle. Hij zal de eerste screening doen, een kort onderzoek en een advies uitbrengen ten aanzien van wel of niet voetballen of nader onderzoek laten doen. Nader onderzoek kan natuurlijk bij ons op de praktijk maar het advies kan ook inhouden contact opnemen met de huisarts.
Het grote voordeel van het blessure spreekuur is dat er direct kennis over je blessure is en hoe daar omtrent te handelen. Mocht er sprake van een spierblessure zijn dan kunnen wij doorgaans binnen 24 uur een echo maken om te kijken of en schade is en hoe groot deze dan eventueel is, hierdoor zijn wij instaat om je revalidatie proces optimaal te begeleiden.

Mocht je een blessure hebben dat kan je altijd via het e-mailadres ( info@speerfysio.nl ) laten weten dat je langs komt. Ook zonder afspraak ben je altijd welkom om je te laten adviseren door Jelle.

Kom vooral langs met vragen over blessures!

Met sportieve groet,

Team Speer Fysiotherapie

JP Grootstraat 17
1443 LV
Purmerend
0299-607997

www.speerfysio.nl
info@speerfysio.nl